Romanian flag Romanian flag
Servicii

servicii

Suntem specializați în manipularea și depozitarea produselor agabaritice, containere, încărcături generale, îngrășăminte, mărfuri generale. Provocarea cea mai mare, care a devenit și performanță profesională, a constat în realizarea simultană a operațiunii de descărcare a a două nave cu 40 de componente pentru utilaje grele, și totodată, încărcarea a 30 de piese pentru centralele eoliene, din depozit în camioane, într-o singura tura de zi.

Enumeram parte dintre clienții noștri: General Electric-USA, Gamesa & Siemens – Germany, Enercon-Germany, Repower-Germany, Navodari Petrochemical Producer-Romania, Ava/Exxon, Senvion-Germany.

Avem parteneri contractuali pe termen lung: Newpark Fluids Drilling Eastern Europe utilizează o stație de fluide de foraj, amplasată în interiorul Terminalului Midia Internațional, pe o platformă în suprafață de 0,24 ha; iar Yildiz Entegre Turkey urmează să edifice o fabrică de adezivi, ce va fi amplasată pe o platformă de 3 ha.

Declarant vamal; anticipând necesitățile clienților noștri, am realizat un antrepozit vamal în suprafață de 50.000 m2. Din Octombrie 2011 am devenit declarant vamal certificat pentru a ușura eliberarea mai rapida a marfurilor, cu cea mai mare eficiență, angajații noștri fiind în măsură să recomande cele mai bune soluții vamale pentru mărfurile tranzitate prin terminalul portuar.

Activitatea portuară cea mai îndelungată a terminalului portuar constă în prestarea de servicii agentilor economici exportatori de animale vii, in special ovine si taurine.

Aceste servicii constau in:

descărcarea animalelor din mijloace auto si transport feroviar
furajarea si adaptarea animalelor
pregătirea animalelor in vederea îmbarcării in navele specializate
pregătirea navelor pentru îmbarcarea animalelor
aprovizionarea navelor cu furaje
dezinfecție si control sanitar veterinar in vederea transportului pe cale maritima